Горіхові завиванці
Горіхові завиванці
Це поєднання кількох яскравих нот, що гармоніюють між собою: насичений, виразний горіховий аромат та приємна кислинка сливи, яка освітлює солодкість тіста й горіхової начинки, дає фруктову свіжість.
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 2,000 кг | Софт Тач | |
| 5,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 18,000 кг | цукор | |
| 12,000 кг | маргарин 72% | |
| 12,000 кг | яйця | |
| 1,200 кг | сіль | |
| 31,000 кг | вода |
Начинка
| 50,000 кг | Фесті Горіх | |
| 30,000 кг | вода |
Наповнювач
| 25,000 кг | Фрутбері Слива |
Покриття
| 5,000 кг | яйця |
Декор
| 8,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 5,000 кг | цукор | |
| 3,000 кг | вершкове масло 82,5% |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,450 кг і дати ще відлежатися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкачати тістову заготовку, рівномірно розмастити начинку (0,200 кг) по пласту тіста, звернути в подвійний рулет, скручуючи з однієї і з другої сторони пласт тіста до середини. Скручений рулет поділити на шість рівних частин і викласти на листи для випікання.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-38˚С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч, в середину тістової заготовки відсадити начинку Фрутбері Слива по 0,010 кг на 1 шт, змастити яйцем і посипати пісочною крихтою.
Начинка: Змішати Фесті Горіх з водою в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. на низькій швидкості та залишити для набухання на 20 хв. в умовах цеху.
Параметри випікання:
Температура випікання 180°C. Час випікання 14-15 хв.
