Здоба Здоба

Горіхові завиванці

Це поєднання кількох яскравих нот, що гармоніюють між собою: насичений, виразний горіховий аромат та приємна кислинка сливи, яка освітлює солодкість тіста й горіхової начинки, дає фруктову свіжість.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
18,000 кг   цукор
12,000 кг   маргарин 72%
12,000 кг   яйця
1,200 кг   сіль
31,000 кг   вода

Начинка

50,000 кг   Фесті Горіх
30,000 кг   вода

Наповнювач

25,000 кг   Фрутбері Слива

Покриття

5,000 кг   яйця

Декор

8,000 кг   борошно пшеничне в/г
5,000 кг   цукор
3,000 кг   вершкове масло 82,5%

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто 6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,450 кг і дати ще відлежатися протягом 5-10 хв. для кращого формування. Розкачати тістову заготовку, рівномірно розмастити начинку (0,200 кг) по пласту тіста, звернути в подвійний рулет, скручуючи з однієї і з другої сторони пласт тіста до середини. Скручений рулет поділити на шість рівних частин і викласти на листи для випікання.
Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-38˚С та відносній вологості повітря 75%. Перед посадкою в піч, в середину тістової заготовки відсадити начинку Фрутбері Слива по 0,010 кг на 1 шт, змастити яйцем і посипати пісочною крихтою.

Начинка: Змішати Фесті Горіх з водою в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. на низькій швидкості та залишити для набухання на 20 хв. в умовах цеху.

Параметри випікання:

Температура випікання 180°C. Час випікання 14-15 хв.

Горіхові завиванці