Францбрьотхен з корицею
Францбрьотхен з корицею
Класична німецька здоба з характерною "хвилястою" формою з корицею.
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 2,000 кг | Софт Тач | |
| 15,000 кг | цукор | |
| 15,000 кг | маргарин 72% | |
| 10,000 кг | яйця | |
| 4,500 кг | дріжджі пресовані | |
| 1,200 кг | сіль | |
| 30,000 кг | вода |
Начинка
| 37,900 кг | Фесті Кориця | |
| 21,100 кг | вода |
Оздоблення
| 3,500 кг | яйця | |
| 0,350 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: заміс тіста: 4-5 хв. на першій швидкості, 8-10 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Розкатати тісто товщиною 2,5 мм (ширина пласта 34-36 см), нанести начинку та скрутити в рулет. Нарізати на заготовки шириною 4 см, вага заготовки 74-78 г. Заготовки покласти на листи та прижати середину шпателем. Тривалість кінцевого вистоювання 50-70 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням змастити яйцем.
Начинка: змішати Фесті Кориця з водою в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. на низькій швидкості та залишити для набухання на 10-15 хв. в умовах цеху.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190°С протягом 12-14 хв. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
