Здоба Здоба

Булочка Вупі ванільна

Ніжна ванільна булочка з м’яким пухким м’якушем і хрусткою солодкою скоринкою «Кракелюр».

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
10,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин 72%
10,000 кг   яйця
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
32,000 кг   вода

Покриття

34,250 кг   Гласса Кракелюр
10,250 кг   білок яйця

Оздоблення

3,000 кг   цукрова пудра

Спосіб приготування

Спосіб приготування:

Тісто: замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Бродіння 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,070 кг, заокруглити та покласти на листи. Вистоювання 45-65 хв. при температурі 34-35°С та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч на заготовку рівномірно відсадити покриття (16 г) з кондитерського мішка та посипати цукровою пудрою.

Покриття: змішати Гласса Кракелюр з білком яйця до однорідної консистенції та залишити на 15-20 хв. для набухання.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 190°С протягом 12-14 хв. Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочка Вупі ванільна