Булочка Вупі ванільна
Булочка Вупі ванільна
Ніжна ванільна булочка з м’яким пухким м’якушем і хрусткою солодкою скоринкою «Кракелюр».
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 1,500 кг | Софт Тач | |
| 10,000 кг | цукор | |
| 10,000 кг | маргарин 72% | |
| 10,000 кг | яйця | |
| 4,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 1,000 кг | сіль | |
| 32,000 кг | вода |
Покриття
| 34,250 кг | Гласса Кракелюр | |
| 10,250 кг | білок яйця |
Оздоблення
| 3,000 кг | цукрова пудра |
Спосіб приготування
Спосіб приготування:
Тісто: замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Бродіння 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,070 кг, заокруглити та покласти на листи. Вистоювання 45-65 хв. при температурі 34-35°С та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч на заготовку рівномірно відсадити покриття (16 г) з кондитерського мішка та посипати цукровою пудрою.
Покриття: змішати Гласса Кракелюр з білком яйця до однорідної консистенції та залишити на 15-20 хв. для набухання.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 190°С протягом 12-14 хв. Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
