Булочка Вупі шоколадна
Булочка Вупі шоколадна
Ніжна шоколадна булочка з пухким м’якушем, кавово-шоколадним відтінком і хрусткою скоринкою «Кракелюр».
Тісто
| 100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 30,000 кг | Леквар Кавовий Агат | |
| 2,000 кг | Софт Тач | |
| 5,000 кг | дріжджі пресовані | |
| 1,200 кг | сіль | |
| 22,000 кг | цукор | |
| 15,000 кг | олія соняшникова | |
| 34,000 кг | вода |
Покриття
| 34,650 кг | Гласса Кракелюр | |
| 10,900 кг | білок яйця | |
| 1,000 кг | какао порошок DB82 |
Оздоблення
| 4,000 кг | цукрова пудра |
Спосіб приготування
Тісто: замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити на заготовки вагою 0,070 кг, округлити та покласти на листи. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Нанести покриття (16 г) за допомогою кондитерського мішка та посипати цукровою пудрою.
Покриття: змішати Гласса Кракелюр з білком яйця та какао до однорідної консистенції та залишити на 15-20 хв. для набухання.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 190°C протягом 12-14 хв.
