Здоба Здоба

Булочка Вупі шоколадна

Ніжна шоколадна булочка з пухким м’якушем, кавово-шоколадним відтінком і хрусткою скоринкою «Кракелюр».

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   Леквар Кавовий Агат
2,000 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
1,200 кг   сіль
22,000 кг   цукор
15,000 кг   олія соняшникова
34,000 кг   вода

Покриття

34,650 кг   Гласса Кракелюр
10,900 кг   білок яйця
1,000 кг   какао порошок DB82

Оздоблення

4,000 кг   цукрова пудра

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості та 8-10 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити на заготовки вагою 0,070 кг, округлити та покласти на листи. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Нанести покриття (16 г) за допомогою кондитерського мішка та посипати цукровою пудрою.

Покриття: змішати Гласса Кракелюр з білком яйця та какао до однорідної консистенції та залишити на 15-20 хв. для набухання.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 190°C протягом 12-14 хв.

Булочка Вупі шоколадна