Здоба Здоба

Булочка Боло

Ніжна булочка з начинкою чи без, за формою схожа на колобка.

Рецептура

Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Крафен
0,050 кг дріжджі пресовані
0,200 кг яйця
0,100 кг маргарин
0,015 кг сіль
0,350 кг вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити тісто на 1 шв. 6 хв. - 2 шв. 4 хв.
  • Температура тіста 25-26°С, відлежування тіста 10-15 хв.
  • Тісто ділимо на шматочки по 0,040 кг, заокруглюємо.
  • Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.
  • Перед випіканням за бажанням змазати поверхню меланжем.

Параметри випікання:

  • Температура випікання 240°С протягом 6-7 хв. (для заготовок масою 0,040 кг).
  • Випікати без пару. Час випікання залежить від маси тістової заготовки.
Булочка Боло