Рецептури Рецептури

Булочка Ромашка Твіст з малиново-ванільною начинкою

Здобна булочка з рівномірною дрібнопористою текстурою м'якушу з подвійною малиново-ванільною начинкою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
18,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
10,000 кг   яйця
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
32,000 кг   вода

Начинка 1

18,900 кг   малина
5,700 кг   цукор
1,900 кг   Сафтія

Начинка 2

26,500 кг   Преста Ваніль

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто 4 хв. на першій швидкості, 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 31,8%. Тривалість попереднього вистоювання 20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,200 кг. Заокруглити та сформувати: трохи розкатати тістову заготовку, в центр відсадити з кондитерського мішка малинову начинку (0,030 кг) та Престу Ваніль (0,030 кг). Закріпити краї заготовки, перевернути швом донизу та покласти на лист. Розрізати на "пелюстки" та перевернути їх начинкою догори. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%. Перед випіканням змастити яйцем.

Начинка 1: змішати Сафтію з цукром, засипати заморожені ягоди та перемішати. Начинка готується в умовах цеху, при повільному розморожуванні ягоди виділяють сік, тому потрібно декілька разів перемішувати для утворення однорідної маси. Готову начинку можна зберігати в холодильній камері.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: темпераутра 180°С протягом 11-13 хв.

Час випікання може змінюватися взалежності від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочка Ромашка Твіст з малиново-ванільною начинкою