Рецептури
Краффін Айріш кава

Здоба з високим вмістом какао, насичений соковитий смак з нотами ванілі, кориці, шоколаду та кави.

Опара

50,000 кг   борошно пшеничне в/г
3,000 кг   дріжджі пресовані
30,000 кг   молоко пастеризоване

Тісто

50,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
15,000 кг   Панетон Верона
20,000 кг   масло вершкове 82,5%
20,000 кг   цукор
15,000 кг   яйця
3,000 кг   дріжджі пресовані
1,200 кг   сіль
10,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Начинка

30,000 кг   Чоколіна Айріш кава-шоколад
10,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Покриття

10,000 кг   Палетта Нейтральна
3,000 кг   вода

Спосіб приготування

Опара: замісити опару (температура опари 26-27°С) та залишити для бродіння в умовах цеху, уникаючи завітрення протягом 30 хв.

Тісто: замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості (з 1/3 цукру та 1/3 маргарину) та 4 хв. на 2-ій швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-ій швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1-ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). В кінці замісу додати Шарлі Деко Дарк. Температура тіста 29-30°С. Бродіння 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки, розкатати, змастити Чоколіна Айріш кава-шоколад додати дропси Шарлі Деко Дарк та закрутити в рулет. Заготовку розрізати вздовж, закрутити зрізом назовні і покласти у паперові форми. Вистоювання 70-90 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Температура випікання 170-180°С. Час випікання 25-28 хв., з подачею пари на початку випічки. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі, маси тістової заготовки.

Покриття: нагріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення та покрити готові холодні вироби. Декорувати за бажанням мигдалевими пластівцями або декоративним цукром.

Краффін Айріш кава