Рецептури Рецептури

Кекс Пандоро шоколадний

Вишуканий та оригінальний здобний кекс з нотами шоколаду та кави.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Панетон Верона
35,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
3,000 кг   Фрешкіпер
8,000 кг   дріжджі пресовані
30,000 кг   цукор
1,000 кг   сіль
30,000 кг   масло вершкове 82,5%
15,000 кг   маргарин
35,000 кг   яйця
15,000 кг   вода

Наповнювач

15,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти (крім олії) та 50% цукру. Замісити тісто 4 хв. на першій  швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Потім додати решту цукру та місити 5 хв. на другій швидкості. Після цього додати олію та місити 4 хв. на 2-ій швидкості до появи розвиненого клейковинного вікна. В кінці замісу додати дропси. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0.650 кг та покласти до спеціальних металевих форм. Кінцеве вистоювання 120 хв. при температурі 36-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Випікати з невеликою подачею пари на початку процесу. Ротаційна піч: температура випікання 190-170°С протягом 25-27 хв. Подова піч: температура 190°С протягом 28-30 хв.

Кекс Пандоро шоколадний