Рецептури
Булочка Крентенболлен

Здобна голландська булочка з цитрусовим смаком до сніданку.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Корент Європа
0,090 кг дріжджі пресовані
0,024 кг Супер Софт
0,020 кг сіль
0,600 кг вода
Наповнювач
0,800 кг родзинки
0,006 кг кориця мелена

Спосіб приготування

    Замочити родзинки у воді на 15 хв., залишити на ситі на добу.
    Заміс: І шв. 4 хв., ІІ шв. – 6-8 хв. Температура тіста 28-30°C. Релаксація тіста – 10 хв. Заготовки: по 65 г. В кінці замісу додати родзинки та корицю та домішати на першій швидкості кілька хвилин.
    Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 35-37°C.

    *Замість родзинок можна використовувати шоколадні дропси.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: верх 245°C - низ 220°C, протягом 7-8 хв.