Рецептури Рецептури

Булочка Крентенболлен

Здобна голландська булочка з цитрусовим смаком до сніданку.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Корент Європа
0,090 кг   дріжджі пресовані
0,024 кг   Супер Софт
0,020 кг   сіль
0,600 кг   вода

Наповнювач

0,800 кг   родзинки
0,006 кг   кориця мелена

Спосіб приготування

Замочити родзинки у воді на 15 хв., залишити на ситі на добу.
Заміс: І шв. 4 хв., ІІ шв. – 6-8 хв. Температура тіста 28-30°C. Релаксація тіста – 10 хв. Заготовки: по 65 г. В кінці замісу додати родзинки та корицю та домішати на першій швидкості кілька хвилин.
Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при відносній вологості повітря 75% та температурі 35-37°C.

*Замість родзинок можна використовувати шоколадні дропси.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: верх 245°C - низ 220°C, протягом 7-8 хв.

Булочка Крентенболлен