Рецептури Рецептури

Булка Шантьє

Поєднання шоколаду та кави, ванілі та кориці, темного і світлого.

Тісто 1

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
5,000 кг   дріжджі пресовані
1,100 кг   сіль
15,000 кг   цукор
10,000 кг   маргарин
40,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат

Тісто 2

113,700 кг   борошно пшеничне в/г
5,700 кг   дріжджі пресовані
1,480 кг   сіль
20,500 кг   цукор
17,000 кг   маргарин
1,700 кг   Софт Тач
42,000 кг   вода

Начинка

15,000 кг   Чоколіна шоколад

Декор

10,000 кг   Палетта Нейтральна
5,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури: 4 хв. на першій швидкості, 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 20-30 хв. Температура тіста 27-28°С. Поділити тісто на шматки вагою 0.050 кг, округлити. Викласти у форму діаметром 18 см по 8 кульок у форму (4 кульки темні та 4 кульки світлі). Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180-190°С протягом 16 хв, з парою на початку випікання.

Начинка: випечені вироби з шоколадного тіста начинити Чоколіна шоколадна.

Декор: нагріти Палетта Нейтральна з водою до повного її розчинення та покрити готові вироби.

Булка Шантьє