Рецептури Рецептури

Сухарики Гречані

Сухарики гречані на гречаному борошні. До супу чи в салат. Корисні, для втамування голоду.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,200 кг   Гречаний Хліб
0,010 кг   Супер Софт
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,040 кг   маргарин столовий
0,720 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 8 хв. на першій швидкості, потім ще 4 хв. на другій швидкості. 

Температура тіста 23-25°С. Релаксація тіста – 5-10 хв. в умовах цеху.

Поділити тісто на заготовки. Маса заготовки залежить від об’єму форми для тостового хлібу – 270-280 г тіста/1 л форми. Заготовки викласти в форми та прикрити кришками.

Кінцеве вистоювання  проводити у вистоювальній шафі протягом 50-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря 75%. Повністю закрити форми кришками.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна промислова піч: посадка 240°С, з подачею середньої кількості пари (для швидкого та кращого прогрівання металевих форм); випікання протягом  32-35 хв. при температурі 220°С (для заготовок масою 800 г).

*Параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі.

Після того як вироби охолонуть, необхідно відрізати шкоринку та порізати заготовки на сухарні

(довжина 3 см, ширина 1 см, висота 1 см).

**Перемішати їх з олією (10 г олії/100 г хлібних заготовок) та сіллю (1,5 г/100 г заготовок).

Сушити в ротаційній печі при температурі 150°С протягом 15 хв. Під час сушіння бажано періодично перемішувати вироби.

Сухарики Гречані