Кульки Шу
Кульки Шу
Легкі повітряні кульки з солонуватим смаком, які просто тануть у роті.
Тісто
| 0,100 кг | Еклермікс | |
| 0,090 кг | олія соняшникова | |
| 0,100 кг | вода | |
| 0,100 кг | яйця |
Декорування
| 0,100 кг | Сід Мікс Декор |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати суміш Еклермікс, олію, яйця та воду (кімнатної температури) на низькій швидкості міксера плоским бітером протягом 2 хв., потім збивати на третій швидкості протягом 7 хв.
- Відсадити тісто та декорувати Сід Мікс Декор.
Параметри випікання:
- Температура випікання 200°C.
- Час випікання 20 хв.
