

Кукурудзяні грісіні з листкового тіста
Кукурудзяні грісіні з листкового тіста
Тісто
70,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Красті | |
15,000 кг | Фієста Маїс | |
1,000 кг | Сіль | |
44,000 кг | Вода |
Шарування
50,000 кг | Маргарин для листкового тіста |
Оздоблення
5,000 кг | Яйця | |
8,000 кг | Сід Мікс Декор |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі сухі інгредієнти та воду (t 4-10°С).
- Тривалість замішування 4-5 хв. на 1-й швидкості та 5 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Температура тіста 15-17°C. Тісто охолодити.
- Рекомендована кількість шарувань 4х4х4х4.
- Між другим та третім розкочування зробити паузу на 15 хв.
- Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 30 хв.
- Розкатати тісто товщиною 3 мм, змастити яйцем та оздобити Сід Мікс Декором.
- Поділити на смужки та викласти на листи.
Параметри випікання:
- Температура випікання в подовій печі 210°С, в ротаційній печі 190°С протягом 20 хв.
- Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
