Рецептури Рецептури

Кукурудзяні грісіні з листкового тіста

Тісто

70,000 кг   Борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Красті
15,000 кг   Фієста Маїс
1,000 кг   Сіль
44,000 кг   Вода

Шарування

50,000 кг   Маргарин для листкового тіста

Оздоблення

5,000 кг   Яйця
8,000 кг   Сід Мікс Декор

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі сухі інгредієнти та воду (t 4-10°С).
  • Тривалість замішування 4-5 хв. на 1-й швидкості та 5 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
  • Температура тіста 15-17°C. Тісто охолодити.
  • Рекомендована кількість шарувань 4х4х4х4.
  • Між другим та третім розкочування зробити паузу на 15 хв.
  • Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 30 хв.
  • Розкатати тісто товщиною 3 мм, змастити яйцем та оздобити Сід Мікс Декором.
  • Поділити на смужки та викласти на листи.

Параметри випікання:

  • Температура випікання в подовій печі 210°С, в ротаційній печі 190°С протягом 20 хв.
  • Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі. 
Кукурудзяні грісіні з листкового тіста