Рецептури
Грісіні зернові Веггі

Овочевий смак та аромат, вміст голозерного вівса, сочевиці, зерен гірчиці, цибулі, прянощі.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,600 кг борошно пшеничне в/г
0,140 кг борошно пшеничне цільнозернове
0,300 кг вода
0,080 кг олія соняшникова
0,030 кг дріжджі пресовані
0,020 кг сіль
0,006 кг Супер Софт
0,400 кг Живі зерна Веггі

Спосіб приготування

    Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури 4 хв. на першій швидкості тістоміса, додати Живі зерна Веггі та вимісити ще 5 хв. на другій швидкості. Дати тісту відлежатись протягом 20 хв. Розкатати тісто товщиною 2 мм та нарізати на заготовки у вигляді "паличок".

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 200°C протягом 10 хв.

Грісіні зернові Веггі