Рецептури Рецептури

Грісіні зернові Веггі

Овочевий смак та аромат, вміст голозерного вівса, сочевиці, зерен гірчиці, цибулі, прянощі.

Тісто

0,600 кг   борошно пшеничне в/г
0,140 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,300 кг   вода
0,080 кг   олія соняшникова
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,006 кг   Супер Софт
0,400 кг   Живі зерна Веггі

Спосіб приготування

Тісто: замісити всі інгредієнти згідно рецептури 4 хв. на першій швидкості тістоміса, додати Живі зерна Веггі та вимісити ще 5 хв. на другій швидкості. Дати тісту відлежатись протягом 20 хв. Розкатати тісто товщиною 2 мм та нарізати на заготовки у вигляді "паличок".

Параметри випікання:

Випікати при температурі 200°C протягом 10 хв.

Грісіні зернові Веггі