Рецептури
Грісіні Веронські

Солодкі палички грісіні до чаю чи кави, або з молоком.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,150 кг Панетон Верона
0,200 кг маргарин
0,080 кг яйця
0,025 кг дріжджі пресовані
0,010 кг сіль
0,300 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто: замісити інгредієнти  протягом 4 хв. на 1-ій шв. та 6 хв. на 2-ій шв. Температура тіста 24-26°С. Відлежування тіста в холодильнику 30-45 хв., уникаючи завітрення. Тісто розкатати вручну  або на розкатувальній машині товщиною 6 мм та вертикально нарізати на заготовки шириною по 1,5 см. Кінцеве вистоювання заготовок 20-30 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 180-190°С (з парозволоженням) протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та конструктивних особливостей печі.