Рецептури Рецептури

Грісіні Гречані

Палички Грісіні з гречаним смаком.

Тісто

0,500 кг   борошно пшеничне в/г
0,500 кг   Суміш Гречаний Хліб
0,050 кг   маргарин
0,030 кг   цукор
0,015 кг   сіль
0,011 кг   дріжджі пресовані
0,500 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто згідно рецептури протягом 8-10 хв. на низькій швидкості. Температура тіста 26-27°С. Відлежування тіста в холодильнику 30-40 хв., уникаючи звітрення. Тісто розкатуємо в ручну скалкою або на розкаточній машині товщиною 4-5 мм, після чого нарізаємо палички шириною 1 см, довжина палички за бажанням може бути різною. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 15-20 хв.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С (з парозволоженням) протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.

Грісіні Гречані