Рецептури
Грісіні Чіполіно

Цибулеві палички Грісіні з сушеною цибулею та кропом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Мульті Злак Цибуля
0,240 кг маргарин
0,380 кг молоко пастеризоване
0,100 кг яйця
0,020 кг дріжджі пресовані
0,010 кг сіль

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто згідно рецептури протягом 8-10 хв. на низькій швидкості. Темпе-ратура тіста 26-27°С. Відлежування тіста в холодильнику 40-50 хв., уникаючи звітрення. Тісто розкатуємо в ручну скалкою або на розкаточній машині товщиною 4-5 мм, після чого нарізаємо палички шириною 1 см, довжина палички за бажанням може бути різною. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 15-20 хв. Після вистоювання змастити яйцем.

    *Декорувати можна Сідмікс тощо.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі