

Пиріг Сирно-Маковий
Пиріг Сирно-Маковий
Цей пиріг вражає не лише смаком, а й текстурою: хрустке пісочне тісто контрастує з кремовою сирною-маковою начинкою.
Тісто
0,015 кг | Кукімікс LS | |
0,220 кг | Маргарин 72% | |
0,050 кг | Яйця | |
0,150 кг | Цукрова пудра | |
0,450 кг | Борошно пшеничне в/г |
Начинка
0,700 кг | Сир кисломолочний | |
0,200 кг | Яйця | |
0,100 кг | Цукор | |
0,020 кг | Сафтія | |
0,150 кг | Макова Начинка |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 3-5 хв. пласким бітером до однорідної консистенції.
- Охолодити тісто протягом 3-5 год.
- Сформувати заготовки вагою 0.350 кг у вигляді кошика та викласти готову начинку вагою 0,5 кг.
- Поверхню пирога декорувати залишком тіста.
Начинка:
- Сир змішати з яйцями, потім додати Сафтію з'єднану з цукром, перемішувати до розчинення цукру.
- Вкінці додати Макову Начинку і перемішати до однорідної консистенції.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура 160-170°C.
- Тривалість випікання протягом 40-45 хв.
Оздоблення:
- За бажанням випечені охолоджені вироби посипати цукровою пудрою.
