Рецептури Рецептури

Пиріг Сирно-Маковий

Цей пиріг вражає не лише смаком, а й текстурою: хрустке пісочне тісто контрастує з кремовою сирною-маковою начинкою.

Тісто

0,015 кг   Кукімікс LS
0,220 кг   Маргарин 72%
0,050 кг   Яйця
0,150 кг   Цукрова пудра
0,450 кг   Борошно пшеничне в/г

Начинка

0,700 кг   Сир кисломолочний
0,200 кг   Яйця
0,100 кг   Цукор
0,020 кг   Сафтія
0,150 кг   Макова Начинка

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 3-5 хв. пласким бітером до однорідної консистенції.
  • Охолодити тісто протягом 3-5 год.
  • Сформувати заготовки вагою 0.350 кг у вигляді кошика та викласти готову начинку вагою 0,5 кг.
  • Поверхню пирога декорувати залишком тіста.

Начинка:

  • Сир змішати з яйцями, потім додати Сафтію з'єднану з цукром, перемішувати до розчинення цукру.
  • Вкінці додати Макову Начинку і перемішати до однорідної консистенції.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 160-170°C.
  • Тривалість випікання протягом 40-45 хв.

Оздоблення: 

  • За бажанням випечені охолоджені вироби посипати цукровою пудрою.
Пиріг Сирно-Маковий