

Пиріг Маковий ранок
Пиріг Маковий ранок
Пісочний пиріг з маково-сирною начинкою. Основа з розсипчастого тіста ніжно обгортає два шари: маковий та злегка солодкуватий сирний. Контраст темного маку і світлого сиру виглядає естетично та апетитно.
Тісто
0,015 кг | Кукімікс LS | |
0,220 кг | Маргарин 72% | |
0,050 кг | Яйця | |
0,150 кг | Цукрова пудра | |
0,450 кг | Борошно пшеничне в/г |
Начинка
0,350 кг | Сир кисломолочний | |
0,100 кг | Яйця | |
0,050 кг | Цукор | |
0,010 кг | Сафтія |
Наповнювач
0,500 кг | Макова Начинка Маківка |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 3-5 хв. пласким бітером до однорідної консистенції.
- Охолодити тісто протягом 3-5 год.
- Сформувати заготовки вагою 0.350 кг у вигляді кошика.
- Спочатку викласти макову начинку вагою 0,250 кг, зверху сирну начинку вагою 0,250 кг.
- Поверхню пирога декорувати залишком тіста.
Начинка:
- Сир змішати з яйцями, додати з'єднану з цукром Сафтію.
- Перемішати до розчинення цукру.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура 160-170°C. Тривалість випікання протягом 40-45 хв.
Оздоблення:
- Випечені охолоджені вироби посипати цукровою пудрою.
