Рецептури Рецептури

Пиріг Маковий ранок 

Пісочний пиріг з маково-сирною начинкою. Основа з розсипчастого тіста ніжно обгортає два шари: маковий та злегка солодкуватий сирний. Контраст темного маку і світлого сиру виглядає естетично та апетитно.

Тісто

0,015 кг   Кукімікс LS
0,220 кг   Маргарин 72%
0,050 кг   Яйця
0,150 кг   Цукрова пудра
0,450 кг   Борошно пшеничне в/г

Начинка

0,350 кг   Сир кисломолочний
0,100 кг   Яйця
0,050 кг   Цукор
0,010 кг   Сафтія

Наповнювач

0,500 кг   Макова Начинка Маківка

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 3-5 хв. пласким бітером до однорідної консистенції.
  • Охолодити тісто протягом 3-5 год.
  • Сформувати заготовки вагою 0.350 кг у вигляді кошика.
  • Спочатку викласти макову начинку вагою 0,250 кг, зверху сирну начинку вагою 0,250 кг.
  • Поверхню пирога декорувати залишком тіста.

Начинка:

  • Сир змішати з яйцями, додати з'єднану з цукром Сафтію.
  • Перемішати до розчинення цукру.

Параметри випікання: 

  • Ротаційна піч: температура 160-170°C. Тривалість випікання протягом 40-45 хв.

Оздоблення: 

  • Випечені охолоджені вироби посипати цукровою пудрою.

Пиріг Маковий ранок