Рецептури Рецептури

Пиріг Маківка

Ніжне поєднання йогуртового тіста, макової та абрикосової начинки.

Тісто

0,167 кг   Йогуртовий кекс
0,050 кг   яйця
0,050 кг   вода
0,050 кг   олія соняшникова

Начинка

0,180 кг   Макова начинка
0,120 кг   Джеммі Абрикос

Покриття

0,060 кг   Палетта Нейтральна
0,012 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти на середній швидкості протягом 5 хв. Тісто викласти у форму (34х10 см).

З кондитерського мішка відсадити Макову начинку та Джеммі Абрикос.

Покриття: Палетту Нейтральну з водою довести до кипіння. Покрити поверхню охолодженого виробу.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 170°C протягом 30-35 хв.

Пиріг Маківка