Рецептури
Пряний Тарт бананово-шоколадний

Неймовірне поєднання пряних ноток тіста та бананово-шоколадної начинки.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,250 кг Мускатний кекс
0,100 кг жовтки
0,125 кг маргарин
0,125 кг борошно пшеничне в/г
0,001 кг сіль
Начинка
0,360 кг Чоколіна Термо
0,360 кг Преста Банан
Оздоблення
0,008 кг Суміш для печива LS
0,150 кг борошно пшеничне в/г
0,044 кг цукрова пудра
0,061 кг маргарин
0,115 кг яйця

Спосіб приготування

    Тісто: в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста.

    Оздоблення: маргарин збити з цукровою пудрою, після чого перемішати з яйцем до однорідної консистенції. Змішати сухі компоненти зі збитою масою і замісити тісто. Охолодити тісто.

    Формування виробу: рівномірно розподілити тісто в форми діаметром 18 см вагою по 0,150 кг. Поверх тіста рівномірно розподілити начинку вагою по 0,090 кг кожного виду за допомогою кондитерського мішка. Поверх начинок викласти пісочну стружку (оздоблення натерте на терці) вагою 0,058 кг.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 185°C.

    Ротаційна піч: 180°C.

    Тривалість випікання: протягом 15-20 хв.

Пряний Тарт бананово-шоколадний