Рецептури Рецептури

Пряний Тарт бананово-шоколадний

Неймовірне поєднання пряних ноток тіста та бананово-шоколадної начинки.

Тісто

0,250 кг   Мускатний кекс
0,100 кг   жовтки
0,125 кг   маргарин
0,125 кг   борошно пшеничне в/г
0,001 кг   сіль

Начинка

0,360 кг   Чоколіна шоколад Термо
0,360 кг   Преста Банан

Оздоблення

0,008 кг   Суміш для печива LS
0,150 кг   борошно пшеничне в/г
0,044 кг   цукрова пудра
0,061 кг   маргарин
0,115 кг   яйця

Спосіб приготування

Тісто: в діжі міксера за допомогою плаского бітера змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. до отримання однорідної консистенції пісочного тіста.

Оздоблення: маргарин збити з цукровою пудрою, після чого перемішати з яйцем до однорідної консистенції. Змішати сухі компоненти зі збитою масою і замісити тісто. Охолодити тісто.

Формування виробу: рівномірно розподілити тісто в форми діаметром 18 см вагою по 0,150 кг. Поверх тіста рівномірно розподілити начинку вагою по 0,090 кг кожного виду за допомогою кондитерського мішка. Поверх начинок викласти пісочну стружку (оздоблення натерте на терці) вагою 0,058 кг.

Параметри випікання:

Подова піч: 185°C.

Ротаційна піч: 180°C.

Тривалість випікання: протягом 15-20 хв.

Пряний Тарт бананово-шоколадний