Рецептури Рецептури

Пиріг Сімейні традиції

Тісто

0,700 кг   Браун Нектар
0,250 кг   яйця
0,250 кг   борошно житнє обдирне
0,250 кг   борошно пшеничне в/г
0,005 кг   сіль
0,010 кг   Пекарський порошок
0,010 кг   Квік 96
0,010 кг   спеції
0,120 кг   Фрешкіпер

Декор

0,030 кг   Монблан

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Перемішати сироп Браун Нектар з яйцями, Квіком 96 та Фрешкіпером.
  • Додати всі сухі інгредієнти та вимішувати на середній швидкості 5-7 хв. пласким бітером.
  • Тісто викласти у форми 10х30 см по 0,550 кг або на деко (тісто наливаємо товщиною 2-3 см). 

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання 180°C, ротаційна піч: температура 170°C.
  • Тривалість випікання 30-35 хв.

Декор: 

  • Випечений охолоджений виріб декорувати цукровою пудрою Монблан.
Пиріг Сімейні традиції