Рецептури Рецептури

Міні-пиріг лимонно-шпинатний

Веганський продукт. Не містить інгредієнтів тваринного походження.

Тісто

0,280 кг   Кекс Пісний Ванільний
0,220 кг   Кекс Лимонний
0,250 кг   вода
0,100 кг   олія соняшникова
0,050 кг   шпинат с/м

Наповнювач

0,100 кг   Чорна смородина морожена
0,010 кг   Сафтія

Декор

0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості (використовуючи плоский бітер). В тісто додати розморожений, подрібнений шпинат, розмішати та додати ягоди.

Наповнювач:

Чорну смородину (свіжоморожену або свіжу) ретельно змішати з Сафтією. Ягоди обережно додати в тісто, розподілити по формах та випекти.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 170-175°C. Час випікання 25-30 хв. в залежності від маси тістової заготовки.

Декор:

Нагріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення та декорувати охолоджений кексовий н/ф. За бажанням прикрасити ягодами.

Міні-пиріг лимонно-шпинатний