Рецептури Рецептури

Мініпиріг лимонно-шпинатний

Веганський ванільно-лимонний кекс зі шпинатом та чорною смородиною. Не містить інгредієнтів тваринного походження.

Тісто

0,280 кг   Кекс Пісний зі смаком Ванілі
0,220 кг   Кекс зі смаком Лимону
0,250 кг   Вода
0,100 кг   Олія соняшникова
0,050 кг   Шпинат с/м

Наповнювач

0,100 кг   Чорна смородина морожена
0,010 кг   Сафтія

Декор

0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості (використовуючи плоский бітер). В тісто додати розморожений, подрібнений шпинат, розмішати та додати ягоди.

Наповнювач:

Чорну смородину (свіжоморожену або свіжу) ретельно змішати з Сафтією. Ягоди обережно додати в тісто, розподілити по формах та випекти.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 170-175°C. Час випікання 25-30 хв. в залежності від маси тістової заготовки.

Декор:

Нагріти Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення та декорувати охолоджений кексовий н/ф. За бажанням прикрасити ягодами.

Мініпиріг лимонно-шпинатний