Рецептури Рецептури

Мініпиріг бабусин

Кекс веганський ванільно-лимонний з малиною. Не містить інгредієнтів тваринного походження.

Тісто

0,500 кг   Кекс Пісний зі смаком Ванілі
0,250 кг   Кекс зі смаком Лимону
0,400 кг   Вода
0,140 кг   Олія соняшникова

Наповнювач

0,100 кг   Малина
0,010 кг   Сафтія

Декор

0,150 кг   Палетта Нейтральна
0,050 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості (використовуючи плоский бітер), наприкінці додати ягоди.

Наповнювач:

Малину (свіжоморожену або свіжу) ретельно змішати з Сафтією. Ягоди обережно додати в тісто. Тісто розподілити по формах та випекти.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 170-175°C. Час випікання 25-30 хв. в залежності від маси тіста та форми.

Декор:

Нагрівати Палетту Нейтральну з водою до повного її розчинення та декорувати охолоджений кексовий н/ф. За бажанням прикрасити ягодами.

Мініпиріг бабусин