

Флай Угорська слива
Флай Угорська слива
Голландський пиріг Флай сливовий з горіхом та чорносливом. Начинки в самий раз: 70% начинка, 30% тісто.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,130 кг | сухе молоко 1,5% | |
0,012 кг | сіль | |
0,020 кг | цукор | |
0,330 кг | маргарин | |
0,065 кг | дріжджі пресовані | |
0,015 кг | Софт Тач | |
0,300 кг | вода |
Начинка
1,700 кг | Фрутбері Слива | |
0,200 кг | грецький горіх |
Наповнювач
0,860 кг | Рап Спеціал | |
2,150 кг | вода |
Декор
0,600 кг | Зеесан Сирний | |
1,200 кг | Крем Патіссері Несолодкі | |
1,200 кг | вода |
Спосіб приготування
Замісити тісто:
- 4 хв. на першій швидкості з 1/2 маргарину, температура води 2°C, на другій швидкості 3 хв., додати решту маргарину та домісити на другій швидкості 5-6 хв. Температура тіста 28- 29°C. Вологість тіста 30,0%.
- Релаксація тіста 5 хв. в умовах цеху.
- Поділити на тістові заготовки вагою 0,320 кг (форма d 26 см, h 3 см). Розкатати тістові заготовки на тісторозкатувальній машині або вручну товщиною до 3 мм в круглий пласт та рівномірно розподілити по площі форми.
- Нанести наповнювач (з розрахунку на одну тістову заготовку 0,500 кг та рівномірно розподілити), випекти.
- Після випікання на охолоджену заготовку нанести начинку (з розрахунку на одну заготовку 0,300 кг).
Начинка:
- Попередньо підсушити в печі грецький горіх, змішати з Фрутбері Слива.
Наповнювач:
- Рап Спеціал з'єднати з водою та перемішати до однорідної консистенції, залишити на 10-15 хв. для набухання крохмалю.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура випікання 190°C, тривалість випікання 23-25 хв.
- Подова піч: верх 210°C, низ 185°C, тривалість випікання 25-28 хв.
- Тривалість випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.
Декор:
- Зеесан Сирний з'єднати з водою (кип'ячена, охолоджена), перемішати.
- Додати збиті вершки, ретельно перемішати.
- Декорувати флай (з розрахунку на один флай 0,500 кг).
Більше
Ще більше варіантів пирогів флай з солоними та солодкими начинками в нашому каталозі Флай. Перлина голландської випічки
