
Японське печиво Блек
Японське печиво Блек
Поєднання приємного аромату справжнього чорного шоколаду з насінням кунжуту та соняшнику.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,055 | кг | борошно пшеничне в/г | |
0,090 | кг | маргарин | |
0,090 | кг | яйця | |
0,300 | кг | Блек Вельвет | |
Наповнювач | |||
0,100 | кг | кунжут | |
0,300 | кг | соняшникове насіння |
Спосіб приготування
Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Блек Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішеного. Додати кунжут і смажене насіння соняшника та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 185°C.
Ротаційна піч: температура випікання 175°C.
Час випікання 14 хв. ( для заготовок масою 20 г).
