Рецептури
Японське печиво Блек

Поєднання приємного аромату справжнього чорного шоколаду з насінням кунжуту та соняшнику.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,055 кг борошно пшеничне в/г
0,090 кг маргарин
0,090 кг яйця
0,300 кг Блек Вельвет
Наповнювач
0,100 кг кунжут
0,300 кг соняшникове насіння

Спосіб приготування

    Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Блек Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішеного. Додати кунжут і смажене насіння соняшника та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 185°C.

    Ротаційна піч: температура випікання 175°C.

    Час випікання 14 хв. ( для заготовок масою 20 г).

Японське печиво Блек