Рецептури
Японське печиво Айворі

Класичний смак з ванільними нотками та вкрапленнями грецького горіху, журавлини та родзинок.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,055 кг борошно пшеничне в/г
0,090 кг маргарин
0,080 кг яйця
0,300 кг Айворі Вельвет
Наповнювач
0,120 кг грецький горіх
0,055 кг журавлина в'ялена
0,200 кг родзинки

Спосіб приготування

    Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Айворі Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішаного. Додати горіхи, журавлину і родзинки та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 175°C.

    Ротаційна піч 170°C.

    Час випікання 14 хв. (для заготовок масою 20 г).

Японське печиво Айворі