Японське печиво Айворі
Японське печиво Айворі
Класичний смак з ванільними нотками та вкрапленнями грецького горіху, журавлини та родзинок.
Тісто
| 0,055 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,090 кг | маргарин | |
| 0,080 кг | яйця | |
| 0,300 кг | Айворі Вельвет |
Наповнювач
| 0,120 кг | грецький горіх | |
| 0,055 кг | журавлина в'ялена | |
| 0,200 кг | родзинки |
Спосіб приготування
Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Айворі Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішаного. Додати горіхи, журавлину і родзинки та ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 175°C.
Ротаційна піч 170°C.
Час випікання 14 хв. (для заготовок масою 20 г).
