Рецептури Рецептури

Японське печиво Айріш

Неповторний аромат ірландського віскі у філіжанці ароматної кави з курагою та мигдалем.

Тісто

0,055 кг   борошно пшеничне в/г
0,090 кг   маргарин
0,080 кг   яйця
0,300 кг   Айріш Вельвет

Наповнювач

0,355 кг   курага
0,120 кг   мигдаль

Спосіб приготування

Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Айріш Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішаного. Додати подрібнену курагу і смажений мигдаль, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 185°C.

Ротаційна піч: температура випікання 175°C.

Час випікання 14 хв. (для заготовки масою 20 г).

Японське печиво Айріш