Рецептури
Японське печиво Айріш

Неповторний аромат ірландського віскі у філіжанці ароматної кави з курагою та мигдалем.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,055 кг борошно пшеничне в/г
0,090 кг маргарин
0,080 кг яйця
0,300 кг Айріш Вельвет
Наповнювач
0,355 кг курага
0,120 кг мигдаль

Спосіб приготування

    Тісто: змішати маргарин з меланжем на низькій швидкості з використанням плаского бітера, після чого додати борошно та Айріш Вельвет. Замісити тісто до стану добре вимішаного. Додати подрібнену курагу і смажений мигдаль, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися 15-30 хв. Відформувати тістові заготовки.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 185°C.

    Ротаційна піч: температура випікання 175°C.

    Час випікання 14 хв. (для заготовки масою 20 г).

Японське печиво Айріш