

Пряник Лебкухен
Пряник Лебкухен
Різдвяне пряне печиво, вкрите шоколадною глазур’ю – класичний святковий десерт із багатим ароматом спецій (кориця, гвоздика, кардамон, імбир та мускатний горіх), що символізує теплі зимові традиції.
Тісто
2,280 кг | Борошно пшеничне в/г | |
1,520 кг | Кекс Мускатний | |
0,760 кг | Айріш Вельвет | |
0,760 кг | Браун Нектар | |
1,140 кг | Мед натуральний | |
0,570 кг | Яйця | |
0,380 кг | Маргарин 72% | |
0,305 кг | Вода | |
0,150 кг | Какао Порошок DB82 | |
0,038 кг | Сода харчова |
Покриття
1,500 кг | Сатіна Дарк | |
0,150 кг | Олія соняшникова |
Спосіб приготування
Тісто:
- Всі інгредієнти, крім води та соди, перемішати на низькій швидкості 3-4 хв.
- Додати розчинену у воді соду та перемішати до однорідної консистенції 1 хв. на низькій швидкості.
- Покласти в холодильник на 2 години.
Формування виробу:
- На підпилений борошном стіл викласти тісто.
- Поверхню також притрусити борошном та розкатати до товщини 1см.
- Відштампувати пряники бажаної форми.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч:170°С 9 хв.
- Подова піч: верх 210°С низ 190°С 9 хв.
Глазурування виробу:
- Сатіну Дарк з олією розтопити до t 40°С та поглазурувати охолоджені пряники.
