Рецептури Рецептури

Пряник Форастеро

Неймовірно ароматні пряники з нотами ванілі, кави й шоколаду.

Рецептура

Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
0,100 кг Кукумікс Американо
0,200 кг ЛЕКВАР Кавовий агат
0,400 кг пшеничне борошно в/г
0,110 кг маргарин
0,340 кг цукор
0,160 кг яйця

Спосіб приготування

Тісто: жир та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на високій швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. в холодному місці. Відформувати заготовки масою 30-35 г.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180°С протягом 12-15 хв.

Пряник Форастеро