
Печиво Скандинавське
Печиво Скандинавське
Печиво з зерновим наповненням, зберігає хрусткість навіть при 2-х місяцях зберігання.
Тісто
0,220 кг | Кукімікс Американо Вівсяний | |
0,200 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,060 кг | Браун Нектар | |
0,250 кг | маргарин | |
0,200 кг | цукор |
Наповнювач
0,100 кг | ядро соняшникового насіння | |
0,030 кг | кунжут |
Спосіб приготування
Тісто: маргарин з цукром збити до однорідної маси. Додати всі інгредієнти та замісити тісто. Тісто розкатати до товщини 3 мм та надати бажаної форми.
Параметри випікання:
Подова піч: температура 180°С протягом 10-12 хв.
Ротаційна піч: температура 170°С протягом 10-12 хв.
