Рецептури Рецептури

Печиво Скандинавське

Печиво з зерновим наповненням, зберігає хрусткість навіть при 2-х місяцях зберігання.

Тісто

0,220 кг   Кукімікс Американо Вівсяний
0,200 кг   борошно пшеничне в/г
0,060 кг   Браун Нектар
0,250 кг   маргарин
0,200 кг   цукор

Наповнювач

0,100 кг   ядро соняшникового насіння
0,030 кг   кунжут

Спосіб приготування

Тісто: маргарин з цукром збити до однорідної маси. Додати всі інгредієнти та замісити тісто. Тісто розкатати до товщини 3 мм та надати бажаної форми.

Параметри випікання:

Подова піч: температура 180°С протягом 10-12 хв.
Ротаційна піч: температура 170°С протягом 10-12 хв.

Печиво Скандинавське