Рецептури Рецептури

Печиво Моцарт

Хрустке печиво у поєднанні зі сливовим джемом.

Тісто

0,030 кг   Суміш для печива LS
0,420 кг   борошно пшеничне в/г
0,175 кг   цукрова пудра
0,245 кг   маргарин
0,060 кг   яйця

Начинка

0,400 кг   Джеммі Лайт Слива Угорська

Крихта

0,150 кг   борошно пшеничне в/г
0,075 кг   цукор
0,075 кг   маргарин

Спосіб приготування

Тісто:

Маргарин збити з цукровою пудрою, після чого перемішати з яйцем до однорідної маси. Змішати сухі компоненти зі збитою масою та замісити тісто. Охолодити тісто.

Формування виробу:

Розкатати тісто і сформувати тістові заготовки вагою по 0,020 кг. Викласти у форми та відсадити начинку вагою по 0,010 кг. Поверх начинки викласти пісочну крихту 0,010 кг.

Крихта:

Цукор, маргарин, борошно з'єднати до утворення крихти.

Параметри випікання:

Подова піч: 185°C.
Ротаційна піч: 180°C.
Тривалість випікання: протягом 12-15 хв.

Більше

*начинка може бути в асортименті: Джеммі Лайт Вишня, Джеммі Лайт Абрикос, Макова Начинка тощо.

Печиво Моцарт