Рецептури
Печиво малинова нотка

Хрустке ванільне печиво з мигдалевим та малиновим наповненням.

Тісто

0,400 кг   борошно пшеничне в/г
0,190 кг   цукрова пудра
0,260 кг   маргарин
0,004 кг   Суміш для печива LS
0,001 кг   ванілін

Начинка

0,400 кг   Маропан
0,040 кг   вода

Наповнювач

0,050 кг   Фрутбері Малина

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Розкатати тісто товщиною 4-5 мм. Відштампувати круглі заготовки. За допомогою кондитерського мішка відсадити начинку на основі Маропану. Всередину виробу відсадити Фрутбері Малина.

Параметри випікання:

Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.

Печиво малинова нотка