Рецептури Рецептури

Печиво Голландське

Здобне цукрове печиво з пластичною текстурою.

Тісто

1,225 кг   борошно пшеничне в/г
0,750 кг   цукор
0,750 кг   масло вершкове
0,150 кг   яйця
0,100 кг   Суміш для печива LS

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі сухі компоненти. Потім додати масло та меланж.
Після чого всі компоненти перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Відформувати заготовки з тіста у вигляді качалки. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. у холодному місці.
Відформувати заготовки з тіста, нарізавши товщиною 1 см. 

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 190°С протягом 12-15 хв.

Спосіб формування:

  • машинний - струна
  • ручний - нарізка
Печиво Голландське