![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Печиво Голландське
Печиво Голландське
Здобне цукрове печиво з пластичною текстурою.
Тісто
1,225 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,750 кг | цукор | |
0,750 кг | масло вершкове | |
0,150 кг | яйця | |
0,100 кг | Суміш для печива LS |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі сухі компоненти. Потім додати масло та меланж.
Після чого всі компоненти перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Відформувати заготовки з тіста у вигляді качалки. Дати тісту відлежатись 10-15 хв. у холодному місці.
Відформувати заготовки з тіста, нарізавши товщиною 1 см.
Більше
Параметри випікання:
Випікати при температурі 190°С протягом 12-15 хв.
Спосіб формування:
- машинний - струна
- ручний - нарізка
![Печиво Голландське](https://www.zeelandia.ua/recipes/pechyvo/pechyvo-hollandske/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)