![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Печиво Гамлет
Печиво Гамлет
Печиво з пластичною текстурою з вівсяними пластівцями та шоколадним декором.
Тісто
0,239 кг | Кукімікс Американо Вівсяний | |
0,144 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,335 кг | цукор | |
0,239 кг | маргарин | |
0,043 кг | патока |
Декор
0,050 кг | Сатіна Дарк* | |
0,050 кг | Сатіна Вайт |
Спосіб приготування
Тісто:
Ретельно перемішати маргарин з цукром плоским бітером на високій швидкості до стану збитої масляної маси. Додати інші інгредієнти згідно рецептури та обережно замісити тісто. Відформувати тістові заготовки.
Більше
Параметри випікання:
Ротаційна піч: випікати при температурі 180°C протягом 10 хв.
Подова піч: випікати при температурі 200°C протягом 10-12 хв.
Після випічки охолодити.
Декор:
*Сатіна Дарк можна замінити на Сатіна Мілк
Розтопити Сатіна Дарк до температури 40°C. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Дарк (робоча температура 34-35°C).
Розтопити Сатіна Вайт до температури 40°C. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 35-36°C).
![Печиво Гамлет](https://www.zeelandia.ua/recipes/pechyvo/pechyvo-hamlet/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)