Рецептури
Печиво Гамлет

Печиво з пластичною текстурою з вівсяними пластівцями та шоколадним декором.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,239 кг Кукімікс Американо Вівсяний
0,144 кг борошно пшеничне в/г
0,335 кг цукор
0,239 кг маргарин
0,043 кг патока
Декор
0,050 кг Сатіна Дарк*
0,050 кг Сатіна Вайт

Спосіб приготування

    Тісто:

    Ретельно перемішати маргарин з цукром плоским бітером на високій швидкості до стану збитої масляної маси. Додати інші інгредієнти згідно рецептури та обережно замісити тісто. Відформувати тістові заготовки.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч: випікати при температурі 180°C протягом 10 хв.

Подова піч: випікати при температурі 200°C протягом 10-12 хв.

Після випічки охолодити.

Декор:

*Сатіна Дарк можна замінити на Сатіна Мілк

Розтопити Сатіна Дарк до температури 40°C. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Дарк (робоча температура 34-35°C).

Розтопити Сатіна Вайт до температури 40°C. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 35-36°C).

Печиво Гамлет