Рецептури
Печиво Дарк

Жувальна структура печива типу брауні з характерними тріщинками на поверхі та насиченим шоколадним смаком.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,175 кг Сатіна Дарк
0,075 кг маргарин
0,120 кг цукор
0,100 кг яйця
0,220 кг борошно пшеничне в/г
0,020 кг Какао порошок DB82
0,001 кг сіль
0,010 кг Суміш для печива LS
Декор
0,070 кг цукрова пудра

Спосіб приготування

    Тісто:

    Маргарин і глазур Сатіна Дарк розтопити. Яйця з цукром збити протягом 3 хв.. Після чого перемішати обидві маси до однорідної консистенції. До маси додати Суміш для печива LS, какао порошок DB82, сіль та замісити до однорідної консистенції. Готове тісто залишити в холодильний камері приблизно на 30 хв.

    Декор:

    Відформувати кульки по 40 г та обкатати в цукровій пудрі. Випекти.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 170-175°С протягом 10-12 хв.

Подова піч: 180-190°С протягом 10-12 хв.

Печиво Дарк