Рецептури Рецептури

Печиво Дарк

Жувальна структура печива типу брауні з характерними тріщинками на поверхі та насиченим шоколадним смаком.

Тісто

0,175 кг   Сатіна Дарк
0,075 кг   маргарин
0,120 кг   цукор
0,100 кг   яйця
0,220 кг   борошно пшеничне в/г
0,020 кг   Какао порошок DB82
0,001 кг   сіль
0,010 кг   Суміш для печива LS

Декор

0,070 кг   цукрова пудра

Спосіб приготування

Тісто:

Маргарин і глазур Сатіна Дарк розтопити. Яйця з цукром збити протягом 3 хв.. Після чого перемішати обидві маси до однорідної консистенції. До маси додати Суміш для печива LS, какао порошок DB82, сіль та замісити до однорідної консистенції. Готове тісто залишити в холодильний камері приблизно на 30 хв.

Декор:

Відформувати кульки по 40 г та обкатати в цукровій пудрі. Випекти.

Більше

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 170-175°С протягом 10-12 хв.

Подова піч: 180-190°С протягом 10-12 хв.

Печиво Дарк