Рецептури Рецептури

Голландське печиво Бітеркукіс

Бітеркукікс - мініатюрне печиво з мигдалевим смаком та ароматом. Найкраще смакує з молоком.

Тісто

0,500 кг   Маропан
0,162 кг   маргарин
0,100 кг   яйця
0,150 кг   борошно пшеничне в/г
0,001 кг   сіль

Спосіб приготування

Тісто:

Маропан, маргарин та сіль змішати, після чого додати яйця та вимісити на низькій швидкості плоским бітером. Потім додати борошно та ретельно перемішати.
У кондитерський мішок з насадкою викласти тісто та відсадити на підготовлений кондитерський лист тістові заготовки вагою 11 г.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 185°С.

Час випікання 10–12 хв.

Після випікання охолодити.

Голландське печиво Бітеркукіс