Рецептури
Голландське печиво Бітеркукіс

Бітеркукікс - мініатюрне печиво з мигдалевим смаком та ароматом. Найкраще смакує з молоком.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,500 кг Маропан
0,162 кг маргарин
0,100 кг яйця
0,150 кг борошно пшеничне в/г
0,001 кг сіль

Спосіб приготування

    Тісто:

    Маропан, маргарин та сіль змішати, після чого додати яйця та вимісити на низькій швидкості плоским бітером. Потім додати борошно та ретельно перемішати.
    У кондитерський мішок з насадкою викласти тісто та відсадити на підготовлений кондитерський лист тістові заготовки вагою 11 г.

Більше

Параметри випікання:

Температура випікання 185°С.

Час випікання 10–12 хв.

Після випікання охолодити.

Голландське печиво Бітеркукіс