![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Голландське печиво Бітеркукіс
Голландське печиво Бітеркукіс
Бітеркукікс - мініатюрне печиво з мигдалевим смаком та ароматом. Найкраще смакує з молоком.
Тісто
0,500 кг | Маропан | |
0,162 кг | маргарин | |
0,100 кг | яйця | |
0,150 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,001 кг | сіль |
Спосіб приготування
Тісто:
Маропан, маргарин та сіль змішати, після чого додати яйця та вимісити на низькій швидкості плоским бітером. Потім додати борошно та ретельно перемішати.
У кондитерський мішок з насадкою викласти тісто та відсадити на підготовлений кондитерський лист тістові заготовки вагою 11 г.
Більше
Параметри випікання:
Температура випікання 185°С.
Час випікання 10–12 хв.
Після випікання охолодити.
![Голландське печиво Бітеркукіс](https://www.zeelandia.ua/recipes/pechyvo/hollandske-pechyvo-biterkukis/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)