Рецептури Рецептури

Брауніс з фісташкою

Печиво з інтенсивним шоколадним смаком (завдяки високоякісному какао) та ніжною фісташковою начинкою. Добре підходить для кафе, кондитерських та кав’ярень як преміальний десерт, може стати «родзинкою» асортименту завдяки поєднанню знайомого формату печива з оригінальною начинкою, чудово смакує як у теплому, так і у охолодженому вигляді.

Тісто

0,340 кг   Маргарин 72%
0,250 кг   Цукор
0,075 кг   Браун Нектар
0,500 кг   Борошно пшеничне в/г
0,006 кг   Сіль
0,015 кг   Пекарський порошок
0,180 кг   Яйця
0,030 кг   Крохмаль кукурудзяний сухий
0,080 кг   Какао порошок DB82
0,200 кг   Шарлі Деко Дарк

Наповнювач

0,330 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Спосіб приготування

Тісто:

  • Холодний маргарин нарізати кубиками, додати цукор, Браун Нектар, сіль та перемішати 2-3 хв.
  • Додати Шарлі Деко Дарк та перемішати.
  • Потім з'єднати з сухими інгредієнтами до утворення  крихти.
  • Влити яйця та замісити тісто.
  • Поділити на тістові заготовки вагою 0,100 кг,  відсадити Чоколіну Фісташка Класик по 0,020 кг та сформувати кульки.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 180°С протягом 15 хв.
Брауніс з фісташкою