Рецептури
Кекс Лимонний

Кекс з лимонним смаком та цитрусовим ароматом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,550 кг Кекс Лимонний
0,193 кг олія соняшникова
0,193 кг яйця
0,084 кг вода
0,100 кг Фрешкіпер

Спосіб приготування

    Тісто: 

    Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості плоским бітером. Наповнити форми для кексів вагою по 0,110 кг. Зверху можна декорувати шоколадними дропсами, горіхами тощо.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 180°C.
    Ротаційна піч: 160-170°C
    Тривалість випікання: 25 хв.

Кекс Лимонний