Якість
борошна
врожаю
2024.
Яким буде хліб на борошні нового врожаю і які виклики матимуть пекарі у наступному році?
Технологічна команда Zeelandia Ukraine комплексно дослідила 12 зразків борошна нового врожаю з 10 областей України.
Метою дослідження стало встановлення якості цього борошна, а також виявлення регіональних відмінностей.
Дослідження проводили у лабораторних умовах: аналізувалися борошно по 7 показникам, досліджували реологічні показники тіста, було здійснено більше 48 пробних випічок.
На базі отриманих результатів наші спеціалісти з’ясували якою буде якість хліба на борошні 2024, а також розробили рекомендації щодо подальшого технологічного процесу та шляхах покращення якості готової продукції.
З результатами нашого дослідження ви можете ознайомитися тут.
Впевнені, що дана інформація стане вам у пригоді та допоможе виробляти якісні та смачні хлібо-булочні вироби!
Якщо у вас виникають запитання, ми із задоволенням поділимося експертизою:
- Технологіями подовження свіжості, м’якості в ХБВ.
- Технологіями відкладеного випікання.
- Технологіями європейської здоби (короткий укус).
- Донати, берлінери, пончики.
- Технологіями листкових виробів.
- Технологією заварного хліба.
- Рецептурами.
- Досвідом міжнародних колег.