Новини Новини

Якість
борошна
врожаю
2024.

Яким буде хліб на борошні нового врожаю і які виклики матимуть пекарі у наступному році?

Технологічна команда Zeelandia Ukraine комплексно дослідила 12 зразків борошна нового врожаю з 10 областей України.

Метою дослідження стало встановлення якості цього борошна, а також виявлення регіональних відмінностей.

Дослідження проводили у лабораторних умовах: аналізувалися борошно по 7 показникам, досліджували реологічні показники тіста, було здійснено більше 48 пробних випічок.

На базі отриманих результатів наші спеціалісти з’ясували якою буде якість хліба на борошні 2024, а також розробили рекомендації щодо подальшого технологічного процесу та шляхах покращення якості готової продукції.

З результатами нашого дослідження ви можете ознайомитися тут.

Впевнені, що дана інформація стане вам у пригоді та допоможе виробляти якісні та смачні хлібо-булочні вироби!

 Якщо у вас виникають запитання, ми із задоволенням поділимося експертизою:

  • Технологіями подовження свіжості, м’якості в ХБВ.
  • Технологіями відкладеного випікання.
  • Технологіями європейської здоби (короткий укус).
  • Донати, берлінери, пончики.
  • Технологіями листкових виробів.
  • Технологією заварного хліба.
  • Рецептурами.
  • Досвідом міжнародних колег.
Якість борошна врожаю 2024.