Новини Новини

Всесвітній
день
сталого
розвитку

Корпоративна соціальна відповідальність (КСВ) як фундаментальний принцип Zeelandia.

У Zeelandia ми визнаємо корпоративну соціальну відповідальність (КСВ) як фундаментальний принцип. Ми прагнемо вносити свою справедливу частку для екологічної рівноваги, а також для захисту та поліпшення здоров'я та харчування наших споживачів. У нашому баченні стійкого розвитку ми вважаємо, що найкраще для пекарів і споживачів, є краще і для планети.

Існує єдиний спосіб зробити наш бізнес більш стійким і здоровим, це вести бізнес у всьому світі як одна «Зееландія». Щоб наблизитися до мети бути соціально-відповідальною компанією, яка сприяє здоров'ю та здоровому харчуванню споживачів, ми приступили до деяких конкретних проектів.

Проекти в підтримку сталого розвитку бізнесу:

  1. 100% паперова упаковка.
  2. Встановлення сонячних панелей.
  3. Чиста енергія за допомогою енергії вітру.
  4. Здоровий і чистий асортимент продукції.

Готові мішки для переробки:

У травні 2021 року ми почали використовувати пакети без внутрішнього пластикового бар'єру для ряда клієнтів. Прагнучи зменшити наші непродовольчі відходи, ми створили 100% стійку упаковку на паперовій основі.

Ці перероблені готові мішки сертифіковані згідно FSC, оскільки вони виготвлені з невібіленого паперу. Нам також вдалося скоротити на 20% хімічні речовини, що використовуються в процесі виробництва мішків, а також завдяки новому дизайну принтери використовують на 55% менше чорнил!

Сонячні батареї:

Ми активно прагнемо сприянню переходу від споживання енергії до зеленої енергетики, відповідно до мети Цілей сталого розвитку ООН, одним з проектів, який ми розпочали, є покриття дахів наших виробництв та офісів сонячними панелями.

Важливою стратегічною метою до 2023 року є використання тільки зеленої електроенергії. В даний час 55% нашої електроенергії є відновлюваною, але з проектом «Сонячні батареї на кожному даху», ми робимо невеликі кроки з року в рік і наближаємося до досягнення наших цілей.

Чиста енергія:

Для того, щоб зменшити наш екологічний вплив на навколишнє середовище, ми прагнемо зменшити викиди парникових газів, працюючи в напрямку вуглецево-нейтрального майбутнього. Ми інвестуємо в підвищення енергоефективності та переходимо від викопних до відновлюваних джерел енергії, де це можливо.

Так, Zeelandia в Нідерландах підписала контракт з компанією Zeeuwind, яка будує та вводить в експлуатацію вітряки і сонячні електростанції. Вся електроенергія, що використовується нашим найбільшим виробничим майданчиком в Нідерландах, є зеленою з січня 2021 року. В результаті відсоток зеленої енергії, який ми використовуємо в усьому світі, зросте з 28% до більш ніж 50%!

Найкращі здобутки наших проектів зі сталого розвитку будуть передані іншим операційним компаніям в групі «Зееландія», щоб полегшити їх перехід на 100% зелену енергію.

Проект Nativa:

Кондитерські вироби розглядається як поблажливий продукт, але часто вважається нездоровим через велику кількість цукру, рафінованого борошна, різних добавок і пальмового жиру. Тому Zeelandia запускає новий асортимент кондитерських виробів, адаптованих до останніх тенденцій ринку, щоб допомогти пекарям задовольнити потреби споживачів.

Продукти лінійки Nativa дозволяють пекарям розкрити свою творчість та розробляти різни види кондитерських виробів більш корисних для здоров’я. Кондитерські вироби Nativa є унікальними за рахунок додавання корисних для здоров’я інгредієнтів, такі як фрукти, насіння, горіхи, темний шоколад тощо.

Всесвітній день сталого розвитку