Новини Новини

Вдосконалення
та пошук креативних
ідей

Постійне вдосконалення та пошук креативних ідей для успішного ведення бізнесу клієнтів – це про Zeelandia. І міжнародний конкурс Masters of Pastry – яскравий тому приклад.

Професіонали своєї справи в групі Zeelandia з 8 країн зібралися 8-9 вересня, щоб ще раз довести свою майстерність та винахідливість, поділитися цікавими техніками та рецептурами, а також позмагатися за головний приз конкурсу – звання найкращого майстер-шефа 2022 року.

 Конкурс Masters of Pastry

Дводенний конкурс в якому змагалися кондитери Zeelandia з усієї Європи за звання найкращого майстер-кондитера Masters of Pastry 2022 серед професіоналів цієї справи, завершився перемогою команди з Польщі.

Конкурс Майстер-шеф від Zeelandia – це змагання для професіоналів-кондитерів з усього світу, який спрямований на те, щоб отримати натхнення для створення власної переможної випічки, торта або кондитерських виробів, повних чудових смакових відчуттів, якими можна насолодитися.

Цього разу конкурс Masters of Pastry зібрав разом кондитерів Zeelandia з Європи, включаючи і Україну. Учасники змагання працювали над конкурсними завданнями та створили свої кондитерські шедеври на основі ринкових трендів здорової кондитерки та представили журі свої фірмові рецепти на концептах Натіва (Nativa) та Веганство (Vegan) від Zeelandia.

Команди конкурсантів змагалися в різних номінаціях: так Ренске Хуйбен з Нідерландів виграла категорію «Найкращий веганський тарт» та найкращий сторітелінг, а італієць Алессандро Лонгоні — за виріб «Здоровий перекус на ходу». Проте, команда з Польщі, Даніель Валішевський та Пьотр Крисяк, стали переможцями цьогорічного конкурсу за всіма номінаціями. Їхні вироби веганський тарт та перекус на ходу стали фаворитами та набрали найбільшу кількість балів.

Кондитер від «Зееландія» Україна, Юлія Коноплицька, отримала величезний досвід від участі в конкурсі та привезла багато цікавих ідей. І хоча вона не стала переможцем цього року, проте, її вироби тарт «Рубіновий талісман» та снек «Сонячний день» отримали безліч позитивних відгуків. На сьогодні Юля є амбасадором здорової кондитерки та має в своєму портфоліо безліч рецептур різноманітних виробів та цікавих технік.

Здоров’я та кондитерка

В Zeelandia ми переконані, що люди, споживачі отримують найкращий сервіс, коли вони споживають збалансовану різноманітність продуктів, які змушують почувати себе добре та які забезпечують організм поживним речовинами, необхідними організму, а також які приносять у щоденне життя баланс.

Вивчення нових можливостей для пекарів закладено в ДНК Zeelandia вже більше століття. Зараз, як ніколи, наша увага зосереджена на пропонуванні різноманітних інгредієнтів, продуктів та рецептів, які є кращими для наших споживачів та для планети.

Вдосконалення та пошук креативних ідей