Новини Новини

Конференція
"Хлібопекарський
бізнес".

Україна на порозі світових змін. Чи готові українські виробники харчової промисловості до цих змін? Темп змін зашкалює, навіть в здавалось би таких традиційних галузях як виробництво хліба.

18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес», під час якої розглядалися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.

Україна на порозі світових змін. Чи готові українські виробники харчової промисловості до цих змін? Темп змін зашкалює, навіть в здавалось би таких традиційних галузях як виробництво хліба. Як бути готовим до викликів майбутнього? Як бути цікавими поколінням Y, Z? Ці теми розкриває у своїй доповіді Андрій Василенко, директор ДП "Зееландія" в Україні.

Наталія Савчук, керівник технологічного відділу "Зееландія", перед слухачами конференції "відкрила двері" в епоху нової здоби, Панетон Верона. Кінцеви вироби з багатим смаковим букетом, неймовірно ніжною текстурою м'якушу, який просто тане на губах. Говорити можна багато, але краще спробувати та переконатися самим. Тому відвідувачів конференції запрошено продегуставати вироби на Панетон Верона.

Конференція "Хлібопекарський бізнес".