Новини Новини

Донати
- випечені, не
смажені.

Чому ми випікаємо донати, а не смажимо? Модний тренд, що подорожує світом. Смачна випічка до будь-якого сезону чи свята.

Донати - випечені, не смажені.

Традиційний смажений пончик зобов'язаний своїм походженням голландським поселенцям, які привезли його в США в сімнадцятому столітті. Сьогодні пончики - це в першу чергу модний тренд, який з США подорожує світом! Його міжнародна кар'єра означала, що Donut має різні «обличчя» та різні назви: пончик, донат.
Представляємо вам широку концепцію альтернатив – випечені, а не смажені донати. В якості основи ми використали різноманітні борошняні кондитерські суміші. Завдяки їм були створені смачні, різноманітні та унікальні закуски на будь-який випадок та сезон!

Чому ми випікаємо донати, а не смажимо? Використання різноманітних кексових та бісквітних сумішей, широкого асортименту покриттів відкриває перед цими виробами абсолютно нові можливості! Нестандартний процес приготування, випікання замість смаження, дозволяє отримати фантастичні результати і надає безмежні можливості для створення і розширення асортименту.




Наша історія Донату, базується на історії та досвіді, – це унікальна бізнес-концепція – від реагування на сьогоденний тренд, через продукт, технологію виробництва та декорування, до його презентації та просування в точках продажу для кінцевого споживача. Ми фокусуємо увагу на різноманітності смаків, які пропонують наші кексові суміші, широкій лінійці покриттів та варіантів декору, а також якості продукту.

Простота приготування та легкість реалізації виробничого процесу - це шанс представити в пропозицію характерний, асортимент цікавих кондитерських виробів на цілий рік.

Концепція Донатів дозволяє згенерувати високу націнку на асортимент, що продається «поштучно», а також значно підвищує привабливість вітрини.
Кексові донати можна продавати як в рамках стандартної пропозиції, так і до спеціальних сезонних оказій.

Більше

Донати - випечені, не смажені.