Оголошуємо 2
етап тендеру для
реалізації проєкту Bake4Ukraine
Для реалізації проекту уряду Нідерландів «Bake4Ukraine: Створення навчального Пекарського Центру для розбудови України» ДП «Зееландія» спільно з БО «Перспектива 21.3», «Пекарня 21.3» у співпраці з Kom over an help оголошують другий етап тендеру на закупівлю обладнання.
Для реалізації проекту уряду Нідерландів «Bake4Ukraine: Створення навчального Пекарського Центру для розбудови України» ДП «Зееландія» спільно з БО «Перспектива 21.3», «Пекарня 21.3» у співпраці з Kom over an help оголошують другий етап тендеру на закупівлю обладнання:
Обладнання для тістоприготування:
- дозатор-водозмішувач води з сенсорною панеллю, продуктивністю – 18 л/хв, діапазоном регулювання температури +3 °C …+60 °C;
- 2 тістомісильні машини зі спіральним місильним органом з фіксованою діжею на 24 кг тіста, 2-х швидкісні;
- тістомісильна машина, що імітує ручне замішування тіста, з фіксованою діжею на 24 кг тіста;
- міксер планетарний з об’ємом чаші 20 л, регулюванням швидкості від 100 до 550 об/хв, таймером;
- 8 міксерів планетарних з об’ємом чаші 7 л
- 2 міксери планетарні з підігрівом чаші об’ємом 7 л
Обладнання для поділу тіста та формування:
- тістоподільник вакуумний/поршневий для заготовок вагою 150 – 1500 г;
- округлювач тіста вагою 200 – 1000 г;
- тістоподільник-округлювач тіста вагою 25-90 г;
- тістоподільник гідравлічний в комплектації зі змінними решітками для поділу тіста: на 10 шматків розміром 409x49 мм, на 18 шматків розміром 135x83 мм, 30 шматків розміром 83x80 мм;
- 2-валкова тістоформувальна машина хлібних виробів вагою 30-750 г;
- тісторозкатувальна машина 670/1400, оснащена інвертором для зміни швидкості руху стрічки та циліндрів, з комплектом для різання кіл 130 мм, ножем для нарізання круасанів 140 х 130 мм;
- відсаджувальна машина для різних видів тіста для борошняних кондитерських виробів.
Обладнання для вистоювання тіста:
- камера остаточного вистоювання тупикового типу на 2 візки, під лист 400х600 мм;
- шафа ферментаційна на 20 листів 400х600 мм з температурним режимом -20°C / +35°C.
Печі:
- ротаційна піч на 8-10 рівнів для листів 400х600 мм з камерою вистоювання;
- ротаційна піч в комплектації з 5 візками для листів 400х600 мм на 18 рівнів, 1 візком, що самостійно перекидається, на 6 рівнів 400х600 мм із шаблонами для «Панеттоне» та «Коломбо»;
- подова піч з 3-ма незалежними камерами, місткістю в кожній камері 2 листа 400х600 мм: 2 камери заввишки 220 мм, максимальна температура 300 °С; 1 камера заввишки 220 мм, максимальна температура 450 °С, з камерою вистоювання;
- конвекційна піч на 8 листів 400х600 мм з камерою вистоювання.
Обладнання для охолодження:
- 4 шафи холодильні місткістю 20 листів 400х600 мм з температурним режимом -2°C +8°C;
- 4 шафи морозильні місткістю 20 листів 400х600 мм з температурним режимом -20°C -10°C;
- апарат шокового заморожування місткістю 15 листів 400х600 мм з температурним режимом +90°C / -18°C;
- льодогенератор з об'ємом накопичувального бункера 18-20 кг.
Інші типи обладнання:
- машина для миття інвентарю з максимальною висотою 820 мм;
- ферментатор для закваски з виробничою місткістю 10 кг;
- хліборізка;
- машина для темперування шоколаду з місткістю чаші: 5,5 кг;
- дозатор начинок.
Комерційні пропозиції по групам обладнання надсилайте, будь ласка, на електронну адресу: iurii.bogachov@zeelandia.ua
Термін подачі пропозицій до 08 грудня 2025 року.
