Технічні рішення Технічні рішення

CARLO® (Карло)

Емульсія антиадгезійна на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у хлібопекарському виробництві.

Дозування

  • Наносити за допомогою щітки, повстю (войлока), валика, пульверизатора тощо.
  • Витрати CARLO® залежать від способу змащування та конструктивних особливостей обладнання.
  • Витрати на деко розміром 40×60 складають 4-5 г (за умови використання пульверизатора).

Мінімальна витрата CARLO® спостерігається при використанні обладнання Automatic-4 або Start.  

Упаковка

Продукт Вага / Об’єм
CARLO® (КАРЛО) 10 л каністра

Більше

  • Емульсія антиадгезійна на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у хлібопекарському виробництві.
  • Рекомендовано для виробів із довготривалим терміном придатності.
  • Запобігає прилипанню хлібобулочних та кондитерських виробів до форм та листів.
  • Завдяки цьому випечені продукти легко відстають від форм, мають однаково бездоганну форму та привабливу золотаво-коричневу шкоринку

Докладніше про CARLO® 

CARLO® (Карло)