

CARLO® (Карло)
CARLO® (Карло)
Емульсія антиадгезійна на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у хлібопекарському виробництві.
Дозування
- Наносити за допомогою щітки, повстю (войлока), валика, пульверизатора тощо.
- Витрати CARLO® залежать від способу змащування та конструктивних особливостей обладнання.
- Витрати на деко розміром 40×60 складають 4-5 г (за умови використання пульверизатора).
Мінімальна витрата CARLO® спостерігається при використанні обладнання Automatic-4 або Start.
Упаковка
Продукт | Вага / Об’єм |
---|---|
CARLO® (КАРЛО) | 10 л каністра |
Більше
- Емульсія антиадгезійна на рослинній основі для змащування форм, піддонів, конвеєрів у хлібопекарському виробництві.
- Рекомендовано для виробів із довготривалим терміном придатності.
- Запобігає прилипанню хлібобулочних та кондитерських виробів до форм та листів.
- Завдяки цьому випечені продукти легко відстають від форм, мають однаково бездоганну форму та привабливу золотаво-коричневу шкоринку.
