Панетон Веронський шоколадний
Панетон Веронський шоколадний
За цим панетоном вишикуються черги! Нестримно шоколадний, легкий, мов пух, із розкішною пористою та ніжно вологою текстурою. Хрустке шоколадно-мигдалеве покриття додає виробу вишуканого смаку та дивовижної гри текстур.
Опара
| 40,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 10,000 кг | Панетон Верона | |
| 7,500 кг | Олія соняшникова | |
| 3,000 кг | Цукор | |
| 2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 17,500 кг | Вода |
Тісто
| 40,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 10,000 кг | Панетон Верона | |
| 3,000 кг | Какао Порошок DB82 | |
| 3,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 15,000 кг | Яйця | |
| 15,000 кг | Цукор | |
| 10,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 1,200 кг | Сіль | |
| 17,500 кг | Вода |
Наповнювач
| 15,000 кг | Шарлі Деко Дарк | |
| 30,000 кг | Цукати лимонні |
Оздоблення
| 20,000 кг | Гласса Кракелюр | |
| 2,000 кг | Какао Порошок DB82 | |
| 7,000 кг | Білок яйця |
Декор
| 3,000 кг | Мигдальні пластівці | |
| 4,000 кг | Цукрова пудра |
Спосіб приготування
Опара:
- Замісити опару протягом 4-5 хв. на І шв. і 8-10 хв. на ІІ швидкості тістоміса, до стану добре розвиненого клейковинного каркасу.
- Температура опари 26-27°С. Бродіння опари 60 хв. при температурі 30°С та відносній вологості 80%.
- Під час бродіння опара повинна збільшитися в об'ємі в 3 рази.
Заварка:
- Заварити какао: до 3,000кг какао додати 7,500кг кип'яченої води, перемішати і дати охолонути до кімнатної температури.
Тісто:
- До опари додати заварене какао та інші інгредієнти по рецептурі, окрім масла.
- Заміс 5 хв. на І шв. та 3-4 хв. на ІІ шв.
- Додати охолоджене масло і місити 3-4 хв. на ІІ шв.
- Додати шоколадні дропси Шарлі Деко Дарк та лимонні цукати, місити 2-3 хв. на І шв.
- Температура тіста 27-28°С.
- Бродіння 60 хв. при температурі 30°С та відносній вологості80%.
- Поділити тісто на заготовки масою 0,450 кг та покласти до паперових форм відповідного об'єму.
- Кінцеве вистоювання 80-90 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 78-80%.
Оздоблення:
- Гласса Кракелюр змішати з какао, додати яєчний білок
- Мішати до однорідної консистенції.
- *Можна приготувати завчасно і поставити в холодильник на 12 годин.
Параметри випікання:
- Перед випіканням оздобити приготованою сумішшю Гласса Кракелюр, оздобити мигдалевими пластівцями і посипати цукровою пудрою.
- Випікати без парозволоження.
- Ротаційна піч: температура випікання 175°С.
- Час випікання 30 хв.
