Рецептури Рецептури

Сіннабон кава з шоколадом

Сіннабони з насиченим смаком та неймовірним ароматом ванілі, кориці, шоколаду та кави.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
30,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
5,000 кг   дріжджі пресовані
1,200 кг   сіль
15,000 кг   цукор
8,000 кг   маргарин
4,000 кг   сухе молоко 1,5%
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
35,000 кг   вода

Наповнювач

0,250 кг   кориця мелена
18,000 кг   цукор
12,000 кг   маргарин

Покриття

70,000 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто: замісити тісто: 4 хв. на першій швидкості, 6-8 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Розкатати пласт тіста товщиною до 0,5-0,7 см. Потім змастити м'яким маргарином, посипати корицею з цукром, скрутити в рулет та нарізати на заготовки, Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості повітря ±75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 185°С протягом 14-16 хв. Технологічні параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі. Після випікання гарячі вироби полити Чоколіна Вайт шоколад.

Сіннабон кава з шоколадом