Рецептури Рецептури

Рулетики макові

Ароматні та м'якенькі булочки з маковою начинкою.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
1,500 кг   Софт Тач
5,000 кг   дріжджі пресовані
1,000 кг   сіль
18,000 кг   цукор
10,000 кг   яйця
12,000 кг   маргарин
34,000 кг   вода

Начинка

60,500 кг   Макова начинка 25

Покриття

5,000 кг   яйця

Оздоблення

6,000 кг   борошно пшеничне в/г
4,000 кг   цукор
3,000 кг   маргарин

Спосіб приготування

Тісто: заміс тіста 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки вагою 0,090 кг, округлити і залишити відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування. Далі тістові заготовки розкатати скалкою. Потім шпателем рівномірно нанести 0,030 кг Макової начинки та сформувати виріб. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%. Перед посадкою в піч змастити меланжем та декорувати пісочною крихтою.

Оздоблення: цукор, маргарин, борошно з'єднати до утворення крихти.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С протягом 13-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси заготовок).

Рулетики макові