Рецептури Рецептури

Паска шоколадна

Паска шоколадна з кавово-ванільними нотками та шоколадними вкрапленнями.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
25,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
25,000 кг   цукор
20,000 кг   маргарин
20,000 кг   яйця
13,000 кг   Голден Нектар
7,000 кг   дріжджі пресовані
3,000 кг   Софт Тач
1,200 кг   сіль
24,000 кг   вода

Наповнювач

20,000 кг   Шарлі Деко Браун

Покриття

21,000 кг   Сатіна Дарк
9,000 кг   Чоколіна шоколад

Спосіб приготування

Тісто: замісити 3 хв. на 1-й швидкості (з 1/3 цукру і 1/3 маргарину) та 5 хв. на 2-й швидкості. Потім 3-4 хв. на 2-й швидкості (додавши залишок маргарину) та 3-4 хв. на 1ій швидкості (додавши решту цукру, до повного його розчинення). В кінці замісу додати шоколадні дропси та замісити тісто протягом 2 хв. на 1-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-29°С. Бродіння в умовах цеху уникаючи завітрення 60 хв. Поділити тісто на заготовки 0,450 кг та покласти у паперові форми. Вистоювання 70-100 хв. при температурі 35-38°С та відносній вологості 80%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180°С, тривалість випікання 27-30 хв. Технологічні параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі.

Покриття: на паровій бані розтопити Сатіну Дарк, додати Чоколіну шоколад та перемішати. Декорувати готові вироби.

Паска шоколадна